Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Filters
Verwarmings keuze
Elektrisch
Gas
Merk
Bartscher
Buffalo
CombiSteel
Neumarker
Reset filters
Verberg filters

Crepes bakplaten

Een professionele crepe bakplaat is een handig apparaat in de horecakeuken, poffertjeskraam, pannenkoekenhuis of zoetwarenbedrijf. Lees meer

Filter
1 - 9 van 9 resultaten

Een professionele crepe bakplaat is een handig apparaat in de horecakeuken, poffertjeskraam, pannenkoekenhuis of zoetwarenbedrijf. Er zijn enkele en dubbele bakplaten van de bekende merken Bartscher, Buffalo, Neumarker en Krampouz. De apparaten zijn zowel elektrisch als op gas te leveren. 
Met een crepe bakplaat bakt u keer op keer een perfecte crepe. Ideaal voor de horeca waarin snel en efficiënt  gewerkt wordt.

Verschillende technieken
Crêpes Suzette flamberen is een klassieke tafelbereidingstechniek die vroeger veel werd toegepast in restaurants. Nu zie je deze bereiding weer terugkomen bij restaurants die graag wat extra's willen doen voor hun gasten.

Flamberen is naast show ook een moment van rust waar de gastheer/gastvrouw tijd heeft om contact te hebben met de gasten.
Hoewel de techniek niet vaak meer wordt gebruikt, is het voor een gastheer/gastvrouw een must om deze bereiding te kunnen uitvoeren aan tafel.

Crêpes ook wel flensjes genoemd, zijn zeer dunne pannenkoekjes die je kunt vullen of met een saus kunt serveren. Je kunt crêpes zowel voor gezoete als ongezoete gerechten gebruiken. crêpes worden gemaakt met eieren, deze zorgen voor een fijne smaak. Hoe meer eieren, hoe beter de smaak van het crêpe zal zijn.

Crêpes zoet of hartig, het kan allebei! Nutella, lemon, jam of kaas, de keuze is aan u!