Sushi en tapas vitrines
Bent u op zoek naar een sushi koeling voor uw horecaonderneming? Dat is begrijpelijk, want sushi neemt steeds meer de moderne horecaondernemingen over. Lees meer
- Geld terug prijsgarantie
- Lage prijzen hoge service
- Gratis verzending vanaf € 200,00
Bent u op zoek naar een sushi koeling voor uw horecaonderneming? Dat is begrijpelijk, want sushi neemt steeds meer de moderne horecaondernemingen over. Horecagelegenheden zoals restaurants, all-you-can-eat-restaurants, Chinese restaurants en zelfs grotere hotels bieden steeds vaker deze soort gerechten aan. Als amuse, tussendoortje, als hapjes bij de borrel of als avondeten: sushi kan altijd. Met onze professionele sushi koeling kunt u uw hapjes op een aantrekkelijke manier presenteren aan uw gasten.
Een sushi koeling in verschillende soorten
Aan het strakke moderne design herkent u meteen de apparatuur van Horeca Megastore. Vooraanstaande merken als Gram, Hoshizaki, Bartscher, Saro en NordCap staan garant voor perfecte koeltechniek. Dit is slechts een greep van de merken die wij aanbieden in ons grote assortiment. Het is de combinatie van techniek en design waar de hedendaagse horecaondernemer voor kiest. De vitrines bij Horeca Megastore zijn gemaakt van duurzaam rvs en aluminium materiaal, waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien bieden wij ook energiezuinige modellen aan. De vitrines zijn er zowel statisch als geforceerd (zie beschrijving hieronder).
Tip: de sushi koelingen zijn ook te gebruiken voor geheel andere gerechten, zoals groenteschotels of koude schotels!
Statische koeling
Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht in de koelkast circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Voorin is het bijvoorbeeld iets warmer dan achterin. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien.
- Voordelen: goedkoper in aanschaf - producten drogen minder snel uit - laag energieverbruik
- Nadelen: de koelkast kan niet als verkoopkoeling gebruikt worden (opslagkoeling) - lage koelcapaciteit - bij extreme warmte kunnen sommige plekken te warm worden
Geforceerde koeling (geventileerde koeling) Bij een geforceerde koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt.
- Voordelen: krachtige koeling - de koeling is snel weer op temperatuur - de temperatuur is overal gelijk
- Nadelen: duurder in aanschaf - meer energieverbruik
Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing
Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven.
- Normale ontdooicyclus. De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten. Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt.
- Heetgas ontdooiing (energiebesparend). Bij heetgas-ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct. Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koellichaam.
Ontvang meer informatie
Wilt u meer informatie over onze professionele sushi koeling of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte vitrine voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op via 088 26 00 400 en ontvang meer informatie over onze horeca benodigdheden.